Logo liggande

FutuFarm på listan.

Det kan tyckas fjantigt men efter 2 års hårt arbete med att ta oss från idé till där vi är nu så är denna typ av uppmärksamhet en viktig bevis att vi är på rätt väg. Något vi är glada och stolta över. FoodTech branschen håller på att formas och vi är fast beslutna att tillsammans med alla aktörer på listan och med våra uppdragsgivare mejsla fram insikter, lönsamma affärsmodeller och smarta FoodTech lösningar som möjliggör stadsodling av en mängd olika typer av grödor året runt. Vi har idag ett nära samarbete med några av de mest framstående leverantörerna i världen och med odlingsexperter med stor kompetens vilket gör att vi med tillförsikt blickar framåt.

Parallellt börjar vi nu också ta en konsultroll där vi går in och hjälper till med affärs- och verksamhetsutveckling för de som önskar implementera odlinglösningar i sin verksamhet. FoodTech är en väg för nya arbetsmöjligheter och yrkesroller. Small Business Farming kommer att bli en nödvändigt för att uppfylla en del av Sveriges livsmedelsstrategi och göra oss mindre sårbara framöver.